🚚 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 25.000 Ft feletti vásárlás esetén! 🚚
Nem szeretsz sokáig várni? Ha délelőtt rendelsz, rendelésed akár már másnapra megérkezhet!

A tökéletes nap formulája (+ freesheet)

Tudtad, hogy a Boldogság Napja minden év július 12-én esedékes? Abban szeretnénk segíteni, hogy ne csak ezen az egy napon legyél boldog, hanem egy megfelelő időbeosztás segítségével minden nap végén elmondhasd azt, hogy boldog vagy, jól érzed magad a bőrödben és mindent megcsináltál, amit szerettél volna.

2021. május 1.

A boldogsághoz vezető útnak van néhány alapszabálya. Az első, hogy minden helyzetben próbálj meg nyugodt maradni. Az életben számtalan dolog tőlünk függetlenül történik. Ne felejtsd el, hogy ezekkel akkor sem tudsz mit kezdeni, ha idegeskedsz vagy magadba fordulsz. Lélegezz mélyeket, és összpontosíts arra, amire van ráhatásod. A következő szabály, hogy legyél bölcs. A bölcs döntések meghozatala mindannyiunkat hozzásegít egy boldogabb élethez. Válassz olyan pozitív, örömteli tevékenységeket, amelyek támogatják a jólétedet és másoknak is segítenek ugyanebben. A harmadik szabály pedig nem más, mint hogy mindig légy kedves. Mindannyian együtt élünk ezen a világon, együtt vagyunk benne az életnek nevezett dologban. Alakíts ki kapcsolatokat, segíts azoknak, akiknek szüksége van rá, fordulj szeretettel és nyitottsággal az emberekhez, hogy a világ egy jobb hellyé váljon.

Tengerpart

A személyiségfejlesztés és a mindennapjaink megváltoztatásának első lépése a szokásaink megváltoztatása. Ez elengedhetetlen lépés, olyan, mint amikor a háznak szilárd alapot építenek. A boldogság és a szokások megreformálása is legalább ennyire szorosan összefügg egymással. A szokások megváltoztatása hozzásegít ahhoz, hogy több energiád legyen a nap folyamán, jobb legyen az időbeosztásod és ezáltal megreformáld a környezeted. Ez lesz a te saját Boldogság Projekted. Az összes szokásnak, amit megváltoztatsz magad körül, legyen egy közös pontja: szánj időt önmagadra, ha csak pár percet is minden nap. Tudatosan élj meg minden napot, ne sodródj az áramlással. Te magad tartsd a kezedben a kontrollt, ne más. Három dolgot azonban mindenképp tarts szem előtt, amikor összeírod a saját Boldogság Projekted listáját:

  • Légy jelen.
  • Élvezd az életet, még a kevésbé komoly pillanatokat is.
  • Kezdetben legyél kevésbé szigorú magadhoz.
A tenger hullámzása

Az egész boldogságkereső, tökéletes nap dolog tulajdonképpen nem szól másról, mint megtalálni azokat a dolgokat minden egyes nap, amiket szívesen csinálsz. Minden napban meglelni az örömöt.

Hogyan nézne ki az életed, ha 100%-ban azt csinálnád, amit szeretsz?

Ilyen és ehhez hasonló magokat ültethetsz el ezzel a formulával az agyadban. Ha megfelelően elveted őket, elindulsz azon az úton, ahol teljességgel a kezedbe veheted életed gyeplőjét.

A formula elsajátítása után biztosak vagyok abban, hogy rátalálsz a saját Boldogság Projektedre. Rá fogsz jönni arra, hogy milyen változtatásokra van szükséged Neked és a családodnak, a körülötted élőknek, milyen szokásokat kell átalakítani ahhoz, hogy teljesebb, boldogabb életet éljetek.

Tehát, itt is van. Készítettünk egy tervezőt, amely nem más, mint A tökéletes nap formulája és ingyenesen le tudod tölteni.
Saját tapasztalatainkat vettük alapul az elkészítésekor, így biztosan állítjuk, hogy működik, ha valóban időt szánsz rá és precízen átgondolod a válaszaid a kérdésekre.

A módszer egyszerű, a lényeg a tudatosság, és az, hogy eldöntsd: a kezedbe veszed az életed itt és most.

A tökéletes nap formulája fájl

LETÖLTÖM


Olvass tovább

Így nyisd meg a harmadik szemed (meditációval)

2024. május 6.

Hogyan kezdj el naplózni? – egy transzformatív szokás

2024. április 23.

Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

2024. március 22.

Az évkerék és a kelta ünnepek

2023. október 27.

Fehér ásványok energiatisztításhoz

2023. július 10.

Ásványok gyerekeknek

2023. március 22.