🚚 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 25.000 Ft feletti vásárlás esetén! 🚚
Nem szeretsz sokáig várni? Ha délelőtt rendelsz, rendelésed akár már másnapra megérkezhet!

Fehér ásványok energiatisztításhoz

A fehér színű ásványok nagyszerű energiatisztítók, jól használhatók a tudatosság növelésére, meditációra, megtisztulásra és a tudatosság magasabb állapotának előhívására. Kíváncsi vagy, melyek ezek? Mutatjuk!

2023. július 10.

A fehér ásványok tulajdonságai

A fehér ásványokat a megtisztulással, a tudatosságal és az energizálással azonosítjuk. Nyugtató hatásuknak köszönhetően szorosabb kapcsolatot alakíthatsz ki a spirituális világgal. Képesek felerősíteni az álmokat és látomásokat, összekötnek bennünket a szellemi vezetőinkkel, és arra ösztönöznek, hogy nyitottak és befogadóak legyünk. A test, az elme és a lélek megtisztításához kapcsolódnak. Segítenek kikristályosítani a céljainkat, lépéseket tenni az átalakuláshoz. Egyszóval: beragyogják az életed.

A koronacsakra és a fehér ásványok

A koronacsakra a magasabb szintű tudatosság kapuja, segít összekapcsolni földi energiánkat az univerzummal. Ha a csakráink megfelelően működnek és a testünk-lelkünk harmóniában van, átadhatjuk magunkat az egyensúlynak, a bizalomnak és a nagyobb összefüggésekben való gondolkodásnak a kozmoszon keresztül. Mindebben segítségünkre lesznek a fehér színű ásványok.

A fehér ásványok gyógyhatása

A tiszta, fehér kristályok legfőbb ereje a méregtelenítésben rejlik. Segítenek a szervezetnek a toxinok kiürítésében, így elősegítve a fizikai és a spirituális megtisztulást. Emellett csökkentik a stresszt és a szorongást, valamint a hosszú ideje tartó depressziót. Segítik a mély, pihentető alvást és erősítik az immunrendszert.

Minden körülmények között tiszta gondolkodásra, érzelmi egyensúlyra és cinizmus helyett alázatra ösztönöznek. Magas rezgéseik megakadályozzák, hogy túlzottan elmerülj a dolgok lényegtelen részleteiben, s összekapcsolnak a spirituális elégedettséggel, az egyetemes szeretettel és elfogadással.

A fehér ásványok arra tanítanak, hogy fogadd be a bőséget az életedbe. Ösztönöznek, hogy engedd el a félelmeket és tedd le a nehéz terheket a válladról, s légy nyitott mindannak a befogadására, amit az univerzum számodra tartogat.

5 fehér ásvány a tiszta energiákért

Szelenit

A szelenit a spirituális utad megtalálásáról szól. Megjelöli azokat a feladatokat és dolgokat, amelyeken még dolgoznod kell. Megmutatja, hogy a problémáid hogyan oldhatók meg a legkönnyebben. Szellemi világosságot hoz és fokozza az agyi aktivitást. Felszabadítja a stagnáló energiát a szervezetben, hogy a koronacsakrád mindig ragyoghasson. Gyengéden gondoskodik róla, hogy többé ne kerülj bele a túlgondolás negatív spiráljába.

Hegyikristály

A tizenkét mesterkristály egyike, képes felerősíteni még a legkisebb pozitív gondolatokat is. A legsokoldalúbb ásvány, ami alkalmas más kristályok feltöltésére és tulajdonságaik erősítésére. Bármely más ásvánnyal kombinálható, hogy erősítsük a hatásaikat. Segít lecsillapítani a háborgó elmét, megnyugtatja az idegrendszert és erősíti az immunrendszert. Az egész szervezetet feltölti energiával. A legkedveltebb ásvány meditációhoz és manifesztációhoz.

Holdkő

A holdkövet a női energiához társítjuk. Segít átvészelni a változás és az átalakulás időszakát. Őseink úgy tartották, hogy ereje a hold járásával együtt változik. A meddő nők kövének tartják, ugyanis harmonizálja a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését és növeli a termékenységet. A népi megfigyelés alapján segíti a gyermekáldást. Lelki síkon nyugalmat és gyengéd energiákat áraszt. Segít az irracionális félelmek legyőzésében, fóbiák esetén is ajánlott. Álmatlanság esetén is használhatod, csak tegyél egy holdkövet a párnád alá.

Howlit

A howlit a tisztaság megtestesítője. Ha belefáradtál abba, hogy mindig "álcát húzol" és nem tudsz önmagad lenni, ez a tökéletes kő számodra. Segít önmagunk és életfeladataink megismerésében. Utat mutat a kilátástalanságban, miközben biztosítja, hogy nyugodtan, tiszta fejjel hozhassunk döntéseket. Önelfogadásra tanít, arra emlékeztet, hogy fogadd el és szeresd azokat a vonásaidat, amik egyediek, hiszen egyetlen egy létezik belőled ezen a világon.

Fehér angelit

Az angelitből áradó nyugalom szinte simogatja a kimerült, szomorú lelket. Segít az elfogadásban, hogy ne rágódjunk olyan dolgokon, amiken nem tudunk változtatni. Növeli az önmagunkba vetett hitet és támogat, hogy mindig álljunk ki önmagunkért. Csillapítja a szervezetben lévő gyulladásokat és segíti az optimális testsúly beállítását.

Hogyan használd a fehér ásványokat?

Használd az ásványokat a napi spirituális gyakorlásaid során; meditációhoz, manifesztációhoz, jógához, naplóíráshoz vagy különböző vizualizációs gyakorlatokhoz. Viseld őket magadon a nap folyamán, hogy egész nap élvezhesd áldásos hatásaikat. Tarts marokkövet a táskádban, az asztalodon, hogy mindig kéznél legyen, ha elködösíti az elmédet a stressz és a negatív gondolatok. Tarthatod az éjjeliszekrényeden, és éjszakára a párnád alá teheted a rossz álmok elűzésére. Készíthetsz velük akár kristályrácsot is, amiről ide kattintva olvashatsz többet.

Összefoglalva

A fehér ásványok ajánlottak mindazok számára, akik készen állnak a gyógyulásukat a következő szintre emelni. Ha érzelmi megkönnyebbülésre, nyugalomra és megtisztulásra vágysz, ezek a drágakövek jelenthetik a megoldást.

Te beszerezted már az első fehér színű ásványod?


Olvass tovább

Hogyan kezdj el naplózni? – egy transzformatív szokás

2024. április 23.

Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

2024. március 22.

Az évkerék és a kelta ünnepek

2023. október 27.

Ásványok gyerekeknek

2023. március 22.

Mi a Te totemállatod?

2023. február 19.