🚚 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 25.000 Ft feletti vásárlás esetén! 🚚
Nem szeretsz sokáig várni? Ha délelőtt rendelsz, rendelésed akár már másnapra megérkezhet!

Segítség, nem hat az ásványom!

A holisztikus kristálygyógyászat ma rendkívül népszerű terápiás módszer, ám eljöhet az idő, amikor az ásványod nem működik tovább és nem érzed már a hatásait. De miért van ez? Cikkünkben erre keressük a választ.

2022. november 12.

Előfordulhat, hogy hatalmas ásvány gyűjteménnyel rendelkezel, mégsem érzed azt, hogy bármelyikkel is kapcsolatban állnál. Amikor a kezedben tartod őket, nem érzel melegséget sem bizsergést, mint ahogyan arról mások számolnak be. Próbáltad őket ékszerként hordani, a lakásodban elhelyezni, mégsem váltak be? Nézzünk meg néhány dolgot, ami a forrása lehet annak, hogy az ásványaid nem hatnak úgy, ahogy azt szeretnéd.

Lehetséges okok, amiért nem hat az ásványod

Az ásványok nem azonnal hatnak

Ha vásárolsz egy ásványt, tudnod kell, hogy nem fog azonnal hatni, ahogy a kezedbe veszed. Az energiáitoknak össze kell hangolódnia. Előfordulhat, hogy az elvárásaink túl nagyok az ásványok felé, mi pedig valójában nem teszünk semmit. Ebben az esetben ne is várjunk tőlük hatást. Gondolj úgy az ásványokra, mint a randizásra: mindkét félnek dolgoznia kell az ismeretségen, hogy működjön. Túl kell esni közösen az akadályokon, majd végül összecsiszolódtok. Pontosan így működik ez az ásványokkal is.

Az ásvány nincs energetikailag megfelelően megtisztítva

Nem lehetsz biztos abban, hogy az ásványod milyen forrásból érkezik. Mi a Spiritfulnál arra törekszünk, hogy mindig pozitív, nyugodt lelkiállapotban készítsük el számotokra az ékszereket és csomagoljuk össze a rendeléseiteket. Halk mantra zenével a háttérben, fehér zsálya füstölővel minden egyes elkészült karkötőt egyesével megtisztítunk, csakúgy mint az ásványokat. Azonban a legnagyobb óvatosság ellenére, akár a szállítás folyamán is leképeződhetnek negatív energiák az ásványokon, ami miatt előfordulhat, hogy nem érzed a hatásukat. Ezért mindenképp végezz egy alapos tisztítást, ha ásványt vásárolsz. Az ásványokat számtalan módon megtisztíthatod, akár a saját perszonális energiáddal, akár olyan elemekkel, mint a víz, föld, füst, vagy só. Vigyázz, mert nem minden ásvány tisztítható biztonságosan vízzel! Az alábbi, ingyenesen letölthető ebook-ban mindent összeszedtünk, amit az ásványok tisztításáról tudni érdemes. A letöltésért kattints ide.

Nem azt az ásványt választottad, amire jelenleg szükséged van

Kérdezd meg magadtól őszintén, hogy milyen energiára van szükséged jelenleg? Mi a célod, mit szeretnél elérni? Biztosan azt az ásványt próbálod használni, ami a jelenlegi fejlődésedet szolgálja? A kristálytanácsadók szerint teljesen egyénfüggő, hogy egyszerre egy vagy több kristály szolgálja a javunkat. Ha nem tudod, hogy te melyik csoportba tartozol, válassz ki először egyetlen kristályt és kezdj el tudatosan dolgozni vele. Fogd a kezedbe meditáció közben, s engedd meg magadnak, hogy a legmerészebb álmaid irányába kalandozzanak a gondolataid. Képzeld el, hogyan segít hozzá a kristály ezeknek az álmoknak az eléréséhez. Adj magadnak engedélyt arra, hogy valóban megérezd, meghalld, mit mond számodra a kristály. Arra is nyugodtan hatalmazd fel magad, hogy áttérj egy másik ásványra, amikor arra van szükséged.

Kísérletezz, használd más módon az ásványokat

Tegyük fel, hogy tartasz egy ametiszt geodát a dohányzóasztalon. Ez egy remek kiindulópont, és valóban vannak is áldásos hatásai, ám lehet, hogy ennél többre van szükséged. Legyél interaktív a kristályaiddal, s próbálj ki többféle módszert. Számtalan módon használhatod az ásványokat, érdemes kreatívnak lenni; használhatsz kristályenergiával feltöltött vizet hajmosásra és sminklemosásra, kísérletezhetsz hangtálakkal, beépítheted az ásványokat az alvásodba vagy munkarutinodba és megannyi felhasználási mód közül válogathatsz.

Összefoglalva

Ne feledd, az ásvány egy eszköz a céljaid eléréséhez, nem pedig egy tabletta amit beveszel és elnyomja a tüneteket. Ha egy kiadós, mély alvásra van szükséged, fizikailag is teremts meg mindent a jó alvás érdekében, amellett, hogy ametiszttel erősíted a rémálommentes pihenést.


Olvass tovább

Hogyan kezdj el naplózni? – egy transzformatív szokás

2024. április 23.

Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

2024. március 22.

Az évkerék és a kelta ünnepek

2023. október 27.

Fehér ásványok energiatisztításhoz

2023. július 10.

Ásványok gyerekeknek

2023. március 22.

Mi a Te totemállatod?

2023. február 19.