5 ásványékszer az esküvődre

Minden nő számára élete egyik legmeghatározóbb napja az esküvője. Habár az esküvői trendek jönnek és mennek, az ásványok viselése örök klasszikusnak számít - hiszen a kristályok hosszú évekig, sőt akár évszázadokig formálódnak, így sosem mennek ki a divatból. Időtlen, letisztult és elegáns választás ásványból készült ékszer viselése a Nagy Napon.

·4 perc olvasási idő
Újdonsült házaspár egymásba fonódó kezei

Amellett, hogy az esküvőd napján is maximálisan élvezheted a kristályok nyújtotta pozitív előnyöket, egyes ásványok az esküvő hangulatát is fokozhatják. Minden ásvány egyéni tulajdonságokkal rendelkezik. Választhatsz energizáló, nyugtató, vagy csakra harmonizáló ásványt, attól függően, hogy mire van szükséged.

Esküvői pillanat

Az alábbi 5 ásványból készült karkötő viselése tökéletes választás a Nagy Napon:

Rózsakvarc ásvány
Rózsakvarc

Az örök klasszikus, a legnépszerűbb ásvány. Az első, amelyet egy kristálygyógyító ajánl a nyugalom és derű fokozására. Az ingyenesen letölthető Hogyan válassz ásványékszert? című ebook-ban még többet olvashatsz a rózsakvarc tulajdonságairól. A feltétel nélküli szeretet kövének tartják, amely fokozza a szenvedélyt, gyengédségre és törődésre ösztönöz. A rózsakvarc segít elmélyíteni a kapcsolatokat, harmóniát biztosít viselőjének. Az egyik legromantikusabb ásvány, amely lágy, elegáns külleme miatt is nagyon népszerű.

Citrin ásvány
Citrin

A citrinről úgy tartják, boldogságot és bőséget hoz viselőjének. Az esküvő előtt néhány percnyi meditáció citrin karkötő viselésével megtisztítja az aurát, nyugalmat biztosít és feltölt energiával. Nagyon erős védelmező kő, növeli az önbizalmat és segíti az önkifejezést. A citrin a leginkább úgy fejti ki hatását, ha folyamatosan bőrfelülettel érintkezik, emiatt ajánlott ékszerként viselni.

Ametiszt ásvány
Ametiszt

Az ametiszt az egyik legerősebb auratisztító ásvány, viselésével harmóniát és kiegyensúlyozottságot hoz. Javítja a koncentrációs képességet, nyugtató hatású és erősíti a megérzéseket. Ha a közelgő esküvődre gondolva aggodalmat és túlzott izgatottságot érzel, viselj ametisztből készült ékszert. Az ametiszt megalapozza a stresszmentes érzelmi pillanatokat, hogy meghitt és zökkenőmentes legyen a Nagy Nap.

Aventurin ásvány
Aventurin

Az aventurin viselőjének páratlan komfortérzetet biztosít, önbizalommal és bátorsággal ruház fel. Általános gyógyító kő, amely erős nyugtató hatással bír. Hatékony a kommunikációs problémák oldásában is, megszünteti az idegesség által kiváltott dadogást. Elűzi a félelmeket és az aggódást, védi az aurát a negatív hatásoktól.

Rodokrozit ásvány
Rodokrozit

A rodokrozit az önbizalom és a nőiesség köve. Segít, hogy szeretettel forduljunk a külvilág felé, tompítja a düh és harag érzését. Fokozza az életörömet, a szexualitást és az önmagunkba vetett hitet. Felpezsdíti a kihűlt kapcsolatokat, emellett arra ösztönöz, hogy bízzunk magunkban, és minden szituációban álljuk meg a helyünket. A rózsakvarc minden pozitív tulajdonságát magában hordozza, az életünk fontos eseményei során rengeteg erőt meríthetünk belőle.

 • #ásvány,
 • #ásványékszer,
 • #ásványkarkötő,
 • #esküvő,
 • #rózsakvarc,
 • #ametiszt,
 • #aventurin,
 • #rodokrozit,
 • #citrin

Megosztás

 • Facebook
 • Twitter
 • E-mail

Értesülj elsőként az újdonságokról