Fizetési és Szállítási információk

Helyezd a kívánt terméke(ke)t a kosárba, majd ha mindent kiválasztottál amit meg szeretnél vásárolni, haladj tovább a "Tovább a fizetéshez" gombbal. Fontos, hogy minden adatot helyesen adj meg a zökkenőmentes szállítás érdekében. Ha mégis elrontottál valamit, kérlek írj nekünk a Kontakt oldalon található űrlap segítségével, vagy közvetlenül az info@spiritful.hu címre.

Kétféle opció áll rendelkezésedre. Választhatsz utánvétes fizetést, ebben az esetben a futárnál, készpénzzel tudsz fizetni. Lehetőség van továbbá bankkártyás fizetésre is.

Az oldal alján, a láblécben található menüpontra kattintva találsz egy részletes leírást arról, hogy hogyan válaszd ki a számodra megfelelő karkötő méretet.

Igen, a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre a cserére. A termék visszajuttatásának költségét a vevő állja, az újbóli feladásét már a Spiritful. Csak az eredeti állapotban lévő, hibátlan, sértetlen terméket tudjuk kicserélni. Kérlek, a csomagban mellékeld egy papíron a termék új, megfelelő méretét, a kézbesítéshez szükséges nevet, lakcímet, telefonszámot és e-mail címet.

Amennyiben a visszaküldött csomaggal minden rendben, 3 munkanapon belül küldjük a cserélt terméket.

Cserére szoruló termék esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a Kontakt oldalon található űrlap segítségével, vagy közvetlenül az info@spiritful.hu e-mail címen.

Természetesen igen, a vásárlástól számított 30 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ebben az esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a Kontakt oldalon található űrlap segítségével, vagy közvetlenül az info@spiritful.hu e-mail címen.

Természetesen igen, szívesen megvalósítjuk az egyéni elképzeléseket is. Egyedi karkötő rendelése esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a Kontakt oldalon található űrlap segítségével, vagy közvetlenül az info@spiritful.hu e-mail címen.

Ebben az esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a Kontakt oldalon található űrlap segítségével, vagy közvetlenül az info@spiritful.hu e-mail címen, és írd le pontosan a hiba okát.

A kapcsolatfelvétel után a csomagban mellékeld egy papíron a rendelésszámod, amelyet a visszaigazoló e-mailben találsz.

A visszaküldött csomag megérkezése után 1-3 munkanapon belül kicseréljük a terméket. A visszaküldés költsége a vevőt terheli.

Online bankkártyás fizetéssel történő házhozszállítás 1290 Ft. Utánvétes fizetéssel történő házhozszállítás 1540 Ft. 15.000 Ft összeg feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

A csomagokat 1-3 munkanap alatt szállítjuk ki. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik reggel 8 és délután 5 óra között.

Folyamatos a készletbeszerzésünk, így ha egy terméknél azt látod, hogy jelenleg nem rendelhető, néhány napon/egy héten belül érdemes újra visszatérned az oldalra, mivel igyekszünk a lehető leggyorsabban pótolni minden ásványunkat.

Ha a fentiek során nem kaptál választ a kérdésedre, keress minket bátran az info@spiritful.hu címen, vagy a Kontakt oldalon található űrlap kitöltésével, ide kattintva.