Virág achát, a "női felemelkedés" köve

A virág achát tipikusan az az ásvány, amelyet meglátsz és azonnal beleszeretsz. Mindannyian sikeres, célokkal teli életet szeretnék élni egészségben, nyugalomban és boldogságban. Ehhez segít hozzá ez a gyönyörű kristály. Már a puszta látványa is egy komplex történetet mesél el - elvetjük a fejlődés magvait, amelyek először kivirágoznak, majd meghozzák gyümölcsüket...

·4 perc olvasási idő
Virág achát ásvány

A virág achát megjelenése

A virág achát a rózsaszín, lila és szürke minden árnyalatában pompázik. Mintázata apró magvakhoz és virágszirmokhoz hasonlít. Az ásványban lévő apró pöttyök - magvaknak nevezzük őket - jelképezik a személyes fejlődés elültetett magvait, a virágszirmok pedig a már elért változást, a megvalósított álmokat, a nőiesség kiteljesedését.

Már a kristály puszta látványa is egy komplex történetet mesél el - elvetjük a fejlődés magvait, amely először kivirágoznak, majd meghozzák gyümölcsüket.

Virág achát ásvány

A virág achát fő tulajdonságai

Érzelmi támogatás | Növekedés | Személyiségfejlődés | Motiváció | Szenvedély | Gyógyulás

A virág achát egy egészen új felfedezés, Madagaszkárról származik. Több néven is ismerheted: sakura achát, cseresznyevirág achát, vagy egyszerűen csak virág achát.

Miben segít a virág achát?

A virág achát energiája segít az életed újra felvirágoztatni, átsegít a nehéz életszakaszokon. Traumatikus eseménysorozatok vagy válságos időszakok kötelező eleme, segít begyógyítani a lélek sebeit. Ez a te ásványod, ha fáradtnak, kiüresedettnek és boldogtalannak érzed magad. Ez az ásvány olyan, akár az édesanyánk lágy ölelése - szeretetteljes, meleg, jóleső.

A segítségével kivirágoztathatod a kvalitásaid. Segít, hogy szabad, nyitott és élettel teli légy. Főként a női oldalra hat, a nőiesség non plus ultrájának tartjuk. Új ablakot nyit a világra, hogy könnyedén meglásd a dolgok pozitív oldalát és örömed leld a legkisebb jóban is. Megtanít hálásnak és kiegyensúlyozottnak lenni.

A virág achát a személyi fejlődés köve. Arra ösztönöz, hogy minél inkább felszínre hozd a gyermekkori elnyomott képességeidet, tehetségedet. Sokan azért nem találják a helyüket a világban, mert túlságosan eltávolodtak gyermeki énüktől - pedig minden ebben az életszakaszban gyökerezik. Segítő kezet és szeretetteljes lökést nyújt az álmaid valóra váltásához.

Motivál és inspirál minden helyzetben, elég csak a kezünkbe venni néhány perc erejéig. A magvak és szirmok folyamatosan emlékeztetni fognak a céljaidra, amelyekért akkor is küzdened kell, ha a világ a feje tetejére áll.

+1 Minden darabja olyan, akár egy festmény, így dekorációnak és ajándéknak sem utolsó.

Virág achát ásvány

Melyik csakrára hat a virág achát?

A virág achát a szív csakrát és a gyökér csakrát aktiválja. Ezeken keresztül eltörli a félelem és önbizalomhiány minden apró nyomát. Többnyire ezek az érzések tartanak vissza attól, hogy elérd a céljaid. Ez az ásvány pajzsként óv meg téged saját magadtól, a negatív érzésektől és a túlgondolástól.

Minden érzelem, amit átélünk, minden szituáció, amin keresztül megyünk jelentős nyomokat hagy az elménkben, testünkben és lelkünkben. Sejtjeink, gondolataink, szerveink tárolják magukban ezeket az energianyomokat. Minél előbb felismered az érzelmi gyógyulás fontosságát az életedben, annál hatékonyabban állíthatod helyre a testi-lelki egészséged. A virág achát által kibocsátott energia lehetővé teszi, hogy az egész lényedet szeretet, kedvesség, gyengédség és pozitivitás hassa át. Szívmelengető érzést nyújt, ami által kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad. Biztonságban és stabilan állhatsz két lábbal a földön.

Virág achát ásvány

Virág achát - kérdések & válaszok

A virág achát kezdő ásvány használóknak is való?

Igen, kezdők is bátran használhatják. Mindenki számára megfelelő, aki gyökeres változásra vágyik az életében.

Hogyan tisztítsam a virág achátot?

Az achátok tisztítása vízzel a leghatékonyabb és legegyszerűbb. Tisztíthatod természetes vizekben, de akár folyó csapvíz alatt is. További hatékony tisztítási mód lehet a zsálya füstölővel történő tisztítás, és a Hold energiája is.

Virág achát ásvány

Összefoglalva

Szemmel látható a fejlődés és növekedés ebben a gyönyörű kristályban. Nem tehetsz mást, minthogy beleszeretsz a finom, nőies energiájába, ami elkísér az utadon. Ékszer formában alkalmazva a kristály a bőrödön keresztül kapcsolódik az energiádhoz. Gyógyító erejével egész nap szilárd támaszt nyújt.

  • #ásvány,
  • #ásványismertető,
  • #ásványajánló,
  • #virág achát,
  • #achát

Megosztás

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Értesülj elsőként az újdonságokról