Top 5 ásvány az irodába

Irodai munka végzésekor szinte lehetetlen távol tartani magunkat az elektromágneses szmogtól: számítógép, laptop, mobiltelefon, kamera, fülhallgató és a többi… Minden elektronikai eszköz elektromágneses sugárzást bocsát ki. Ezt a negatív energiát ellensúlyozhatod ásványok alkalmazásával az asztalodon, s ásvány ékszerek viselésével az irodában. Egyfajta védőpajzsként funkcionálnak és semlegesítik az ártalmas energiát.

·6 perc olvasási idő
Ásványok irodai munkavégzéshez

Az irodai produktivitást azonban nem csak a túlzott mértékű elektronikus zaj akadályozhatja. Forgalmas, feszültséggel és stresszel teli környezetben nehezebben megy a munka, hisz nem tudsz megfelelően koncentrálni és elmélyedni a feladataidban. A kristályok erre a problémára is megoldást jelenthetnek.

Ha otthonról dolgozol, akkor is hasznodra válhat ez a cikk, hiszen az ásványok segítenek abban is, hogy ne terelődjön el a figyelmed. A segítségükkel fókuszált és energikus lehetsz a munkaórák ideje alatt.

Az 5 legjobb ásvány irodai munkavégzéshez:

Ónix és hegyikristály ásvány karkötő

Ónix

Az ónix kiválóan semlegesíti a számítógépből érkező elektromágneses szennyeződést, és csökkenti a geopatikus stresszt. Védelmet nyújt az energiavámpírok ellen, akik érzelmileg kimerítenek. Erőteret állít fel ezekkel az emberekkel szemben. Az ónix megvéd attól, hogy üresnek vagy kifacsartnak érezd magad a nap végén.
Helyezz ónixot az irodai asztalod egyik sarkába, vagy otthoni munkavégzés esetén az asztalodra és a bejárati ajtó környékére. Ha még ennél is többet szeretnél, a számítógépes munkavégzés során viselj ónixból készült ékszert, ami a bőröddel folyamatosan érintkezve fejti ki hatását.

Nyers ametiszt ásvány karkötő

Ametiszt

Az örök klasszikus, az egyik legnépszerűbb ásványunk. Az ametiszt elhozza a belső békét a stresszes munkahelyi napokon is. Segít lehűteni az indulatokat, hogy tiszta fejjel gondolkodhass, emellett pedig növeli a koncentrációt. Helyezz ametisztet az íróasztalodra, s amikor túlzott nyomás nehezedik rád, vedd a kezedbe, majd ismételd el magadban, hogy miért dolgozol, mi a célod, és mit szeretnél vele elérni. Nyugtázd az érzéseid, és engedd el azt a negatív érzést, ami nem szolgál. Kérdezd meg magadtól, hogy mire van most szükséged? Kreativitásra, fókuszra, vagy nagyobb önfegyelemre? Esetleg jobb eredményekre, vagy a produktivitásod növelésére? Az ametiszt hozzásegít a céljaidhoz a megfelelő energiák áramoltatásával.

Az ametiszt kristálytelep a hatékonysága mellett az egyik legszebb dekoriáció. Kiváló ajándék is lehet azok számára, akikről tudod, hogy gyakran küzdenek munkahelyi stresszel.

Szív alakú tigrisszem ásvány marokkő

Tigrisszem

A legjobb ásványok az irodába listánk nem is lenne teljes a tigrisszem nélkül. Ez az ásvány növeli az önbizalmat, az önmagunkba vetett hitet és az elszántságot. A segítségével minden napnak motiváltabban állhatunk neki. Erősíti azt a szándékot, hogy elhatározásainkat véghez is tudjuk vinni. Eloszlatja a kétségeket és félelmeket. Tigrisszem ásvány alkalmazásával úgy fogod érezni, hogy még a legösszetettebb feladat sem jelenthet problémát.

Hegyikristály nyers ásvány

Hegyikristály

A hegyikristály szinte kötelező, ha tiszta elmére vágysz a munkahelyeden. Ez a csodás ásvány megszabadítja az elmét az túlzott mennyiségű ingertől, és segíti a mentális megtisztulást. Ha könnyen elvonják a figyelmed bizonyos dolgok a munkahelyi környezetben, alkalmazz hegyikristályt ennek megelőzésére. Összpontosítja az akaraterőt és a kitartást, amik monoton munkavégzés során különösen fontosak. Ha ülőmunkát végzel, ez a tökéletes ásvány, mert támogatja a hát- és nyakizmokat, a gerincet, valamint a szem apró izmait.
Ha otthonról dolgozol, szerezz be egy hegyikristály lámpát, ami fényével és rezgéseivel tökéletesen áthatja a teret. Éjszakai, késői munkavégzés során is alkalmazhatod.

Aventurin ásvány karkötő

Aventurin

Az aventurin hatékonyan gyűjti össze az elektromágneses szennyeződéseket. Ez a kő összekapcsol az anyatermészettel, s gondoskodik arról, hogy az íróasztalod környéke mindig friss legyen. Pajzsként funkcionál, távol tartja a negatív energiákat a környezetedből. Célszerű az asztalod ablakhoz legközelebb eső részén elhelyezni. Ez az ásvány stabilizálja az érzelmeket a változás időszakaiban, és csökkenti az aggodalmas gondolatokat.
Ékszerként viselve úgy működik, hogy minél több időt töltesz a viselésével, annál szorosabb lesz a kötelék köztetek.

  • #ásványajánló,
  • #ásványismertető,
  • #irodai munkavégzés,
  • #ásványok munkahelyre

Megosztás

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Értesülj elsőként az újdonságokról