🚚 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 25.000 Ft feletti vásárlás esetén! 🚚
Nem szeretsz sokáig várni? Ha délelőtt rendelsz, rendelésed akár már másnapra megérkezhet!

Pénzmágnes ásványok

A leggyakrabban keresett ásványok azok, amik bőséget, jólétet és anyagi függetlenséget hoznak az életünkbe. Nem meglepő, hiszen sokunk közös célja, hogy anyagilag szabadok legyünk. Az alábbi válogatásban összegyűjtöttük azokat a kristályokat, amelyek vonzzák a pénzt, és azt is megtanulhatod, hogyan programozd a kristályokat a gazdagság bevonzására.

2021. december 7.

A pénz örökké ott motoszkál az emberek fejében, s gyakran bonyolult, vagy kifejezetten rossz érzéseket társítunk hozzá. Megnehezíti az életünket, méltatlannak érezzük miatta magunkat, úgy érezzük, a pénz kifolyik a kezünk közül. Mindannyiunknak megvan a saját, egyedi kapcsolata a pénzzel, és általában rengeteg érzelem húzódik meg emögött. Érezhetjük úgy, hogy sosincs elég, többet akarunk, túlságosan szabadon költünk, vagy épp túl szorosan ragaszkodunk hozzá. Bármilyen is legyen a kapcsolatod a pénzzel, valószínűleg van néhány begyógyítandó seb. Ebben segíthetnek a pénzkövek.

A pénzmágnes ásványok nem csak abban segítenek, hogy a lehetőségek bevonzásával nagyobb jövedelemre tegyél szert, hanem segítenek kialakítani egy egészségesebb viszonyt a pénzzel kapcsolatban. Megtanítanak a bőség gondolkodásra; arra, hogy ne csak örökösen többet akarj, hanem állj meg egy kicsit, és légy hálás azért, ami már megadatott.

A legjobb bőségvonzó ásványok

A gazdagság és jólét ásványai a citrin, pirit, tigrisszem, aventurin, hegyikristály, ametiszt, amazonit és jáde.

Citrin

Az elsőszámú pénzmágnes ásvány. A citrin meleg, gondoskodó energiát áraszt, és egy pillanat alatt örömmel és pozitív energiával tölt el. Hosszútávon megemeli viselője rezgésszintjét, ami azt jelenti, hogy produktívabban, hatékonyabban állhatsz neki a mindennapjaidnak, a fokozott teljesítmény pedig jobb eredményekhez vezet. A citrin a napfonat csakra aktiválásával növeli az önbecsülést, magabiztosabbá és lelkesebbé tesz a céljaid iránt. Ösztönöz, hogy csakis arra összpontosíts, ami a fejlődésed szolgálja. Pénzt rengeteg helyen, számtalan tevékenységgel kereshetsz, de ha nem élvezed a folyamatot, azzal értékes időt pazarolsz el az életedből.

Citrin karkötő viselésével biztosan rálépsz a siker útjára!

Pirit

Régen a "bolondok aranyának" nevezték, s bár nem rendelkezik az arany értékével, nagyszerű kristály a bőség bevonzására. Ha extra szerencsére vágysz állásinterjúkon vagy üzletkötések alkalmával, tarts magadnál egy kis pirit rögöt. Felerősíti a motivációt, és növeli annak a valószínűségét, hogy elérd, amit elterveztél. A pirit lángra gyújtja a szenvedélyeket, vele minden lehetségesnek tűnik. Növeli a bátorságot, a kitartást és a produktivitást, biztosítva azt, hogy soha ne add fel!

Tigrisszem

A tigrisszemet szerencsekőnek tartjuk, a siker és a lehetőségek köve. Főként a magabiztosság fokozásán keresztül élvezhetjük ezeket a hatásokat. Iránymutatást nyújt és fokozza a bőség gondolkodást, szó szerint kivirágoztatja viselője elméjét. Segíti a döntéshozást és az ésszerű pénzkezelést. Üzleti ügyletek során, vagy a munkahelyen alkalmazunk leggyakrabban tigrisszemet. Növeli az önmagunkba vetett hitet, így fokozva a pénzkereseti projektek iránti szenvedélyt.

Aventurin

Az aventurin számos pozitív tulajdonsága mellett a szerencse és a lehetőségek ásványa. Segít új ötleteket és inspirációt találni, növeli a motiváltságot és a kreativitást. Ez a kő megtanít arra, hogy a tehetségnek és az alkotó elmének nincsenek határai. Lebontja a korlátozó hiedelmeket, amiket önmagunknak teremtünk. Régen a szerencsejátékosok kövének is tartották. Citrinnel kombinálva még inkább erősíthető a pénzvonzó hatás.

Hegyikristály

A hegyikristályt bármilyen szándék erősítésére használhatod. Ami a legfontosabb, hogy felerősítheted vele más bőségvonzó kristályok energiáját. Ez az egyik legalkalmasabb ásvány a mantrák, pozitív megerősítések alkalmazásához is. A kezedben tartva mondj el néhány megerősítést, például: X dátumig Y Ft összeg lesz a bankszámlámon.

Tipp az otthonodba: ha szeretnéd, hogy a bőség energiája járja át az otthonod, egy tálba helyezz hegyikristály marokköveket néhány más pénzkristállyal együtt, például citrinnel vagy aventurinnal. Helyezd el ezt a feng shui tálat a nappali közepén, például a dohányzóasztalon.

Jáde

A legtöbb zöld ásványhoz hasonlóan a jáde is vonzza a gazdagságot és a bőséget. Segít a pénzzel való egészséges kapcsolat kialakításában. Őseink úgy tartják, hogy a jáde a szív csakrán keresztül fejti ki hatását: elősegíti, hogy bőséggel adjunk és segítsünk másokon. A karma következtében minél többet adunk, annál többet kapunk vissza - legyen szó figyelmességről, pénzről, szeretetről. A jáde növeli a fókuszt a pénzügyi célok elérése érdekében.

Ametiszt

A feng shui szerint az ametiszt kiválóan alkalmazható a bőség bevonzására. Az ókori kínaiakhoz hasonlóan elhelyezhetsz ametisztet a ház szobáinak sarkaiban. Ennél is fontosabb, hogy az ametiszt nyugalmat biztosít, lecsillapítja a kedélyeket, és segít abban, hogy kapcsolódj önmagadhoz. Segít átvágni azokon a rögeszméken, amik megakadályozzák, hogy kiteljesedhess. Ha a munkakörnyezetedben ametisztet helyezel el, azzal növelheted a termelékenységed és a produktivitásod is.

Amazonit

Az amazonitot az üzletemberek ásványának is nevezik, mivel segít eligazodni a pénzügyi útvesztőkben. Aktiválja a torok csakrát, ezzel pedig fokozza a kommunikációs készségeket és az önkifejezést. Vállalkozók kedvelt köve, mivel fejleszti a vezetői tulajdonságokat, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy sikerre vidd a vállalkozásod.

Hogyan programozd bőségre az ásványokat

Sokan úgy gondolják, hogy az ásványok önállóan működnek, vagyis éjszakára a párnád alá teszel egy darabka citrint, és reggelre milliomos leszel. Természetesen nem erről van szó. A kristályok együttműködnek viselőik energiájával. A bőség bevonzása más gyakorlatokkal működik együtt: hálaadással, konkrét célok meghatározásával, elszántsággal és persze cselekvéssel.

Szándékaink konkrét megfogalmazását nem lehet elégszer hangsúlyozni. Mi a célod? Mit szeretnél elérni? Hogyan teszel érte? Mi az, amit már ma megtehetsz a célod elérése érdekében? Az ásványok segítenek a bőség vonzásában, a lehetőségek kiaknázásában, de nem cselekednek helyetted. A kristály hozzáad a Te energiádhoz, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő ásványok energiájával együtt dolgozz.

Kezdetben olyan célokat tűzz ki, amik elérhetőnek tűnnek, ne vágd túl nagy fába a fejszéd. Eleinte csak lépcsőfokonként haladj, majd az utad során előre haladva egyre nagyobb célokat tűzhetsz ki. Hidd el magadról, hogy meg tudod valósítani az álmaid, el tudod érni a célod. Képes és érdemes vagy rá. Beszélj úgy a szándékaidról, mintha már elérted volna őket, jelen időben. Néhány példa ezekre:

  • A bevételem 20%-kal növekszik.

  • 10%-kal többet tudok megspórolni a havi jövedelmemből.

  • Ebben a hónapban rengeteg új lehetőségre lelek a szakterületemen.

Add át ezeket az üzeneteket a kristályaidnak is, úgy, hogy a kezedben tartod őket, vagy karkötőként magadon viseled, s közben kinyilvánítod a szándékaid. Akár csak a fejedben, de hangosan is kimondhatod őket például néhány perc meditációval egybekötve. Ha úgy tetszik, le is írhatod őket. Képzeld el, mit éreznél akkor, amikor megvalósul a célod. Próbáld meg a lehető legerősebben átérezni, és ezekkel az érzelmekkel töltsd fel és programozd be az ásványokat.

Bőségvonzó kristályrács

Készíthetsz különféle kristályrácsokat az energiák fokozására. A legjobb, ha a személyes preferenciádra és az ösztöneidre hallgatsz. Alkothatsz egy alapot a kristályaidnak, de elhelyezheted őket akár csak az íróasztalodon is.

  • Tisztítsd meg és töltsd fel a pénzvonzó ásványokat, amikkel dolgozni fogsz

  • Tisztítsd meg a teret, például zsálya füstölővel

  • Győződj meg róla, hogy a gondolataid tiszták, az elméd nyugodt, és összességében kiegyensúlyozottnak érzed magad a gyakorlat elvégzéséhez

  • Írd le a szándékaid egy apró papírra, elég csak vázlatosan

  • Helyezd a papírlapot az alap vagy az asztalod közepére

  • Válassz egy fókusz kristályt, ez a kristály lesz az, ami elraktározza az írott szándékot, s helyezd el közel a papír tetejéhez

  • Helyezz el intuitív módon, az ösztöneidre hallgatva további pénzvonzó kristályokat, akár kör, háromszög vagy csillag alakban

  • A hatás fokozásához helyezz el néhány hegyikristályt is az alakzatban

  • Ha az összes kristály a helyére került, érezni fogod, ahogyan erősítik egymást

  • Koncentrálj a szándékaidra, vizualizáld a vágyaid, s akár meditáció segítségével kapcsolódj a kristályok alkotta energiamezőhöz

  • Végezd el ezt a rituálét heti, vagy havi rendszerességgel

Összefoglalva

A gazdagságot szolgáló kristályok támogatnak a pénzügyi céljaid elérésében és segítenek beépíteni a sikert a mindennapjaidba. Programozd be őket, nyilvánítsd ki a szándékaid, s használd őket a jólét és bőség eléréséhez.


Olvass tovább

Hogyan kezdj el naplózni? – egy transzformatív szokás

2024. április 23.

Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

2024. március 22.

Az évkerék és a kelta ünnepek

2023. október 27.

Fehér ásványok energiatisztításhoz

2023. július 10.

Ásványok gyerekeknek

2023. március 22.

Mi a Te totemállatod?

2023. február 19.