🚚 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 25.000 Ft feletti vásárlás esetén! 🚚
Nem szeretsz sokáig várni? Ha délelőtt rendelsz, rendelésed akár már másnapra megérkezhet!

Minden, amit tudnod kell a Halak csillagjegyről

A Halak az állatöv utolsó jegye, február 19. és március 20. között születnek. A Neptunusz és a Jupiter uralja, leginkább a Szűzzel és Bikával kompatibilis. A Halak bölcs és fenséges jegy, aki értékeli az egyedül töltött időt, s a kellemes zenét.

2021. július 15.

A Halak csillagjegy tulajdonságai

A Halak rendkívül együttérző jegy, szereti érdekes emberekkel körülvenni magát. Rajong a művészetért, inkább a szíve vezérli őt. A Halak kortól függetlenül a legbölcsebb csillagjegy.

Nem szereti, ha kritizálják őt. Megveti a kegyetlen embereket, igyekszik élete során minden embert segíteni. Különösen érzékeny a megfélemlítésre és kizsákmányolásra. Ha arrogánsan viselkedsz vele, valószínűleg soha többé nem fog beszélni veled. Rendkívül önzetlen jellem, szeret másokon segíteni anélkül, hogy bármit is várna cserébe. Fontos számára az önkénteskedés, amikor csak tud adományozik és jótékonykodik valamilyen módon. A leginkább empatikus csillagjegy.

A Halak személyisége

A Halak bizonyos értelemben az összes többi csillagjegy evolúcióját képviseli. Hatalmas energiával rendelkezik, szereti összehozni az embereket azáltal, hogy összefogja őket egy közös cél érdekében.

Érzelmi intelligenciája rendkívül magas. Nem próbálja megnyerni az emberek vonzalmát, a cselekedetei révén ez magától megtörténik. Hajlamos túlzottan magára venni mások problémáit, ez időnként túl nagy terhet jelent számára. Nem tudja, mikor kell nemet mondani, sokszor inkább saját idejét és energiáját kockáztatja.

A Halak gyakran az öngondoskodás hiányával küzd. Általában túl későn jön rá arra, hogy szüksége van egy kis szünetre, s addigra már frusztrálttá válik, annak ellenére hogy az érzelmi kimerültsége csakis saját magán múlik. A hangulata könnyen savanyúvá válhat, s amikor ez megtörténik, nem kellemes a közelében lenni.

Sértődékeny és könnyen sebezhető típus, gyakran küzd hangulatváltozásokkal.

A Halak uralkodó bolygója

A Halak uralkodó bolygója a Neptunusz és Jupiter. A Neptunusz az óceán istene a mitológiában, mindenható lény. Ez a bolygó a ködbe sodorja a Halakat, s nem látja tisztán, hogy mi igaz és mi nem. Ezért a Halak gyakran a képzeletére hagyatkozik, hogy átvészelje a mindennapokat. A Neptunusz szimbóluma a Halak lelkivilágának és annak, hogy mindezek a tulajdonságok hogyan nyilvánulnak meg a személyiségében. A két lábbal a földön maradás az egyik legnehezebb dolog a Halak számára.

A Halak és a kapcsolatai

A Halak rendkívül romantikus, fontos számára, hogy szenvedélyes kapcsolatot alakítson ki partnerével. Szeret kalandozni, de nem vevő az egyéjszakás kapcsolatokra. Olyan kapcsolatra vágyik, ami egy életen át kitart. Ha megtalálja a számára megfelelő partnert, a végletekig hűséges.

A Halak az egyik legjobb barát, akire bármilyen körülmények között számíthatsz. Valahányszor probléma merül fel a családon vagy baráti társaságon belül, a Halak biztosan gondoskodik róla. Mindig kifejezi érzéseit, bármennyire is sebezhetővé válik miatta.

A Halak az üzleti életben

A Halak szeret kreatív terekben dolgozni, ahol önmaga lehet. Szociális készségei és empátiája miatt általában népszerű a munkahelyén. Szorgalmas és megbízható jegy, ha egy feladatot végre kell hajtani, annak minden formában igyekszik eleget tenni.

A Halak rendkívül sokat jótékonykodik. Ha adományról van szó, nagyon könnyen meg tudja felezni bevételeit. Felajánlja, hogy fedezi a számla felét, kölcsönad a barátjának, vagy épp segíti a helyi menhelyt. Mindez csodálatosan önzetlen dolog, de a Halak hajlamos túlzásba esni, s a hónap végén anyagi gondokkal küszködik.

Hogyan nyűgözd le a Halakat

A Halak férfi szereti apróságokkal megörvendeztetni partnerét. Ahhoz, hogy elcsábítsd, hajlandónak kell lenned arra, hogy a lehető legsebezhetőbb éned mutasd neki, s teljesen megnyílj előtte. Kapcsolataiban szelíd, romantikus és kedves, imád nevetni, fontos számára, hogy párját is jó humorérzékkel áldja meg az ég.
A Halak férfi tele van jóindulattal párja és otthona iránt, az egyik legszeretőbb és legfigyelmesebb típusú férfi. Megértő, kedves és életre szóló társ, aki elhalmozza feleségét udvariassággal. Több időt tölt az otthonában, mint bármely más jegy.

A Halak nő rendkívül önzetlen és érzékeny. Olyan társat keres, aki jó hallgatóság, és tudja, hogyan nevettesse meg őt. Szerelme feltétel nélküli, ezért partnerének nem kell aggódnia a hiányosságai miatt. A Halak nő a családi életre született, rendkívül érzékeny típus, szerető és odaadó.
Számára nagyon fontos a tisztelet. A bizalom kiépítése a kapcsolataiban általában fokozatos, szükség lesz néhány randevúra, mire igazán megnyílik.

A Halak csillagjegy története és szimbolikája

A Halak a tavasz kezdetét jelképezi, a jelentős változás szimbóluma. Az ókori babiloniak nagy fecskének nevezték.

A mitológia szerint a Halak jegy Aphrodite istennőtől és fiától, Eros-tól származik. Typhon elől futottak és ugrottak be a tengerbe, amikor is halakká változtak.
A Halak gyakran keveredik mások által zűrbe, vagy olyan dolgok közepette találja magát, amihez gyakorlatilag semmi köze. A mitológia szerint ez az istenek történetéhez vezethető vissza.

Halak mantrák

A Halak hajlamos megfeledkezni saját szükségleteiről, hiszen mindig mások jólétével van elfoglalva. A mantrák alkalmazása segíthet időt szánni önmagára, hogy saját lelki gyógyítására is koncentrálni tudjon.

  • A jövő megalkotása az enyém.

  • Az intelligenciám erejét használom az igazság megismerésére.

  • Minden lehetséges.

  • Feltétlen szeretetet és támogatást sugárzok.

Ásványajánló a Halak számára

A kristályok ereje lehetővé teszi a Halak számára, hogy meglássa a jót saját magában. Gyakran napokig egyáltalán nem is figyel magára, annyira el van foglalva mások szükségleteivel. Elfelejti, hogy önmagáért is tennie kell, sőt, önmagán kell segítenie először, hogy aztán másokat is megsegíthessen.

  • Az akvamarin nyugtató, kiegyensúlyozó energiát biztosít a Halaknak. Elősegíti a harmóniát és felhatalmazza a Halakat, hogy bízzon az intuíciójában.

  • A fluorit a kreativitás és a mentális fókusz egyik legjobb ásványa. Lehetővé teszi a Halak számára, hogy javítsa a mentális képességeit, s megfelelően tudjon a céljaira összpontosítani.

  • A lapis lazuli fokozza az intuíciót, segít a Halaknak önmagára reflektálni. Javítja a pszichés képességeket és segíti a kommunikációt.

  • A tigrisszem sikert hoz a Halak életébe, s távol tartja a negativitást.

Halak horoszkóp ásványkarkötő

...hogy kiaknázd a csillagjegyedben rejlő erőt.

Összefoglalva

A Halak a legértékesebb barát, bármikor sírhatsz a vállán, s jól becsüld meg, ha rálelsz. Mindig tudja, hogyan kell másokat felvidítani, s pontosan átérzi a problémáid. Ha átölelsz egy Halak jegyű személyt, rögtön úgy érezheted, hogy mindenre van megoldás.

Források:

  • https://www.astrology-zodiac-signs.com/zodiac-signs/pisces/

  • https://csillagosvenyjosda.hu/amit-a-halakrol-tudni-erdemes--krosz-zsuzsa--asztrologus-


Olvass tovább

Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

2024. március 22.

Az évkerék és a kelta ünnepek

2023. október 27.

Fehér ásványok energiatisztításhoz

2023. július 10.

Ásványok gyerekeknek

2023. március 22.

Mi a Te totemállatod?

2023. február 19.

Színezz, hogy jól legyél (+ ingyen letölthető felnőtt színezők)

2023. január 20.