Melyik kézen viseld az ásványkarkötőt?

Gyakori kérdés, hogy melyik kézen érdemes viselni az ásványkarkötőt, hiszen tudjuk, hogy a testünk mindkét oldalának egzakt jelentése van. Az, hogy melyik kezünkön hordjuk a karkötőt - és ezáltal a testünk melyik oldalát tápláljuk - befolyásolja a kapott eredményeket.

·2 perc olvasási idő
Ásványkarkötő viselése

Az ásványok a test hét energiaközpontjával, a hét csakrával működnek együtt. A csakrákon keresztül feloldják a testünkben lévő energiablokkokat és jótékonyan hatnak a lélekre. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki a gyógyító ásványok energiájából, érdemes tudatosan viselni őket. A test két oldala két különböző energiát testesít meg, így viseld a karkötőt annak megfelelően, hogy mi a rövidtávú célod.

Bal kéz jobb kéz

"Melyik kezemen hordjam az ásványkarkötőt?"

Bal kéz - A fogadó kéz

Ha a bal kézen viseled az ásványkarkötőt, akkor főként a női energiát táplálod, mivel a bal felünk a nőies oldal, a "jin" oldal. A fogadó oldallal a környezet energiáit fogadjuk be, energiákat veszünk át a testünkön és a kristályokon keresztül. Ha például gondoskodó energiára van szükséged, viselj rózsakvarc karkötőt a bal csuklódon, hogy minél hatékonyabban tudd felvenni az energiáját. A bal oldal a személyes növekedés, fejlődés és a belső munka oldala is, továbbá hatással van a kapcsolatainkra, az empátiára, a másokhoz való hozzáállásunkra. Az elme megnyugtatására használt ásványokat is érdemes a bal csuklón viselni, például ametisztet, rózsakvarcot, amazonitot, tigrisszemet.

Jobb kéz - Az adó kéz

A testünk jobb oldala a férfias energiákat testesíti meg, ez a "jang" oldalunk. A jobb oldal megtestesíti a méregtelenítést, az energia kivetülését. Ez az az oldal, s az a kéz, ahol az energia kiáramlik a testünkből. Ha harag vagy düh gyülemlett fel benned, a jobb kezeden viseld az ásványkarkötőt, ezáltal könnyebben elengedheted mindazokat az érzéseket, amik nem szolgálnak. A jobb oldal fontos tulajdonságai közé tartozik a kommunikáció és a kapcsolatteremtés is. Az emberi kapcsolataink fejlesztéséhez is ezt az oldalt érdemes választani. A kristálygyógyászok szerint a shungitot, hegyikristályt, fekete turmalint és az ónixot mindig a jobb kézen érdemes viselni.

Melyik kezemen viseljem az ásványkarkötőt?

Összefoglalva

A bal kéz a befogadást jelenti - viseld a bal csuklódon az ásványkarkötőd, ha szeretnéd, hogy a gyógyító energiák átjárják a szellemed és tested. A jobb kéz az elengedést szimbolizálja - ha negatív érzelmek gyűltek fel benned, viselj a jobb kezeden elengedést segítő ásványkarkötőt.

  • #ásványismertető,
  • #ásvány,
  • #hét csakra,
  • #energia,
  • #ásványkarkötő viselése

Megosztás

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Értesülj elsőként az újdonságokról