Karácsonyi ajándékötletek ásvány rajongóknak

Hogy ne az idegeskedésről szóljon az ünnep, érdemes jó előre gondolkodni azzal kapcsolatban, hogy kit mivel szeretnél meglepni. Az online ajándékvásárlás a legegyszerűbb és legkevésbé stresszes módja az ajándékok kiválasztásának. Az alábbi tematikus válogatás minden darabja egyedi és figyelmes ajándék lehet az ásvány rajongók és spirituális beállítottságú szeretteid számára.

·5 perc olvasási idő
Karácsonyi ajándék
Karácsonyi ajándékötletek ásvány rajongóknak

1. Ásványkarkötő Karácsonyra

Örök klasszikus, amivel nem tudsz mellélőni. Az ásványok szépsége és gyógyító hatása miatt örökzöld ajándéknak számít. Bárki szívesen fogadja, hiszen egyszerre ajándékozol egy szemrevaló kiegészítőt, és mellé egy nagy adag pozitív energiát. Ha pedig pontosan tudod, hogy mire van szüksége az ajándékozottnak (magabiztosság, egy kis plusz energia a fárasztó hétköznapokban, vagy esetleg extra gyógyhatás) akkor ennek megfelelően is választhatsz számára ásványt. Ha nem tudod, pontosan milyen ásványt válassz a szeretted számára, akkor nyúlj a klasszikusokhoz: hegyikristály, rózsakvarc, vagy ametiszt.

2. Ásvány kulcstartó

Tökéletes ajándék, ha egy figyelmes aprósággal szeretnéd meglepni egy barátod vagy ismerősöd.

3. "Megtisztulás" spirituális szett

Megtisztulás ásvány szett

Harmónia, egyensúly, nyugalom. A Megtisztulás szett segítségével mindezen érzéseket köszöntheted az életedben! Kiváló ajándékötlet, hiszen a legjobb valami olyasmit ajándékozni, amivel jobbá teheted szeretteid életét. A szett tartalma használható meditációhoz, jógához, vagy a nap folyamán bármikor, ha pozitív energiára van szükséged.

4. Ásvány polc

Kristály polc

Ha igazán mutatós és kreatív ajándékot szeretnél, alakíts ki egy kristály polcot szeretteidnek. A kristály polc fából készülő, kisebb méretű hold, gyémánt, vagy háromszög alakú polc. Tökéletes tároló és szemrevaló dekoráció az ajándékozott ásványainak. A polcon helyet kaphatnak ásvány csúcsok és tornyocskák, kristálytelepek, nyers ásványok, de igazából bármi, ami megteremti a kellemes atmoszférát és otthonosságot.

5. Nyers ásványok

Nyers ásvány

Az ásványok megmunkálatlan, nyers formája mindenkit elvarázsol. Egy kristálytelep vagy drúza tökéletes ajándék egy szenvedélyes kristálygyűjtő számára. Ezekből nincs két egyforma darab, így biztosan egyedi és páratlan ajándék lesz.

6. Ásvány marokkő

Szív alakú tigrisszem ásvány marokkő
Ásványok a 7 csakra szerint

Apróság, de annál fontosabb ajándék! Ismerősöknek, barátoknak, kollégáknak, osztálytársaknak... bárki számára ideális lehet ásvány marokkövet ajándékozni. Apró ajándékdobozban, vagy vászontasakban már a csomagolás is megvan. A marokkövek csiszolás útján legömbölyített kövek, amelyek a tenyér reflexpontjain keresztül hatnak az egész testre. Rezgéseikkel a szervezet energiaközpontjára hatnak, és energiával töltenek fel.

7. Kristály geoda

Kvarc kristály geoda

A geoda nem más, mint a burkon belüli, befelé mutató kristály csoport. Az egybeilleszthető kvarc geoda pár egyszerre vonz és taszít, erőteljes a pozitív-negatív polaritása. Energiával tölt fel, nyugtat és lecsendesíti az elmét.
Az egyik fele ajándékba adható valaki olyan számára, akit nagyon szeretsz.

8. Ajándékkártya

Spiritful ajándékkártya

Nem tudod, minek örülne leginkább az ajándékozott? Elvesztél az ajándékozási lehetőségek között, esetleg last minute ajándékötletet keresel? Semmi gond, vásárolj ajándékkártyát a szeretteid részére, így ők választhatják ki maguknak a tökéletes darabokat.

  • #karácsony,
  • #karácsonyi ajándékötletek,
  • #ajándékötlet,
  • #spiritualitás,
  • #spirituális,
  • #ásvány,
  • #ásványajánló

Megosztás

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Értesülj elsőként az újdonságokról