🚚 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 25.000 Ft feletti vásárlás esetén! 🚚
Nem szeretsz sokáig várni? Ha délelőtt rendelsz, rendelésed akár már másnapra megérkezhet!

Ásványok kismamáknak

Az ásványoknak hagyományosan jótékony hatásokat tulajdonítanak. Gyógyító erejük mellett pozitív energiákat szabadítanak fel, így tökéletes ajándék lehet a kismamáknak. Legyen szó termékenységi nehézségekről, hormonális problémákról vagy a szüléstől való félelemről, az ásványok a babavárás előtt, alatt és után is kifejtik áldásos hatásaikat.

2021. november 14.

Az alábbi tematikus válogatásban szereplő ásványok a várandós nők védőkövei, bármelyiket is választod, hű társad lesz - nem csak - az örömteli kilenc hónap alatt.

A legjobb ásványok a várandósság alatt, kismamáknak

Rózsakvarc

A hagyomány szerint a rózsakvarc a soha el nem múló szeretet köve, amely összekapcsolja anyát és gyermekét. Segíti az anyaméhben a gyermek fejlődését és segít kialakítani a bensőséges kapcsolatot.

Amazonit

Az amazonit auravédőként funkcionál. Eloszlatja a negatív energiákat, csökkenti a szorongást és a stresszt, amik akár a közelgő szüléshez is kapcsolódhatnak. Fokozza az intuíciót, erősíti bennünk a szándékot, hogy hagyatkozzunk a női megérzéseinkre. Erős fájdalomcsillapító és görcsoldó hatást tulajdonítunk neki.

Holdkő

A holdkő az egyik legnőiesebb ásvány, a szakrális csakra köve. Erős női energiákat mozgat meg, a fogantatás, szülés és szoptatás alatt is kifejti jótékony hatásait. Megkönnyíti a gyermekágyi időszakot, különösen hasznos hangulatváltozások, vagy szülés utáni depresszió esetén. Segít visszatalálni önmagunkhoz, ha úgy érezzük, elveszítettük a helyes irányt.

Karneol

A tűzkőként is ismert karneol erőt és bátorságot nyújt a szülés előtt. Páratlan energiával ruház fel, enyhíti a fájdalmakat és komplikációmentes szülést biztosít.

Kalcedon

A kalcedon az anyai ösztönök táplálója. Serkenti a tejképződést és segít a gyulladások csökkentésében. Gyógyítja a szülés utáni depressziót, helyreállítja a test vízháztartását és serkenti a nyirokkeringést.

Jáde

A jáde a nyugalom és a béke szimbóluma. Megszabadít a negatív gondolatoktól, jótékonyan hat a termékenységre és minden helyzetben magabiztosságot ad. Elősegíti a nőkben az anyai ösztönöket. Segíti a fogantatást, termékenységfokozó hatású.


Olvass tovább

Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

2024. március 22.

Az évkerék és a kelta ünnepek

2023. október 27.

Fehér ásványok energiatisztításhoz

2023. július 10.

Ásványok gyerekeknek

2023. március 22.

Mi a Te totemállatod?

2023. február 19.

Színezz, hogy jól legyél (+ ingyen letölthető felnőtt színezők)

2023. január 20.