Ásványok kismamáknak

Az ásványoknak hagyományosan jótékony hatásokat tulajdonítanak. Gyógyító erejük mellett pozitív energiákat szabadítanak fel, így tökéletes ajándék lehet a kismamáknak. Legyen szó termékenységi nehézségekről, hormonális problémákról vagy a szüléstől való félelemről, az ásványok a babavárás előtt, alatt és után is kifejtik áldásos hatásaikat.

·3 perc olvasási idő
Kismama

Az alábbi tematikus válogatásban szereplő ásványok a várandós nők védőkövei, bármelyiket is választod, hű társad lesz - nem csak - az örömteli kilenc hónap alatt.

Várandósság

A legjobb ásványok a várandósság alatt, kismamáknak

Rózsakvarc

A hagyomány szerint a rózsakvarc a soha el nem múló szeretet köve, amely összekapcsolja anyát és gyermekét. Segíti az anyaméhben a gyermek fejlődését és segít kialakítani a bensőséges kapcsolatot.

Amazonit

Az amazonit auravédőként funkcionál. Eloszlatja a negatív energiákat, csökkenti a szorongást és a stresszt, amik akár a közelgő szüléshez is kapcsolódhatnak. Fokozza az intuíciót, erősíti bennünk a szándékot, hogy hagyatkozzunk a női megérzéseinkre. Erős fájdalomcsillapító és görcsoldó hatást tulajdonítunk neki.

Holdkő

A holdkő az egyik legnőiesebb ásvány, a szakrális csakra köve. Erős női energiákat mozgat meg, a fogantatás, szülés és szoptatás alatt is kifejti jótékony hatásait. Megkönnyíti a gyermekágyi időszakot, különösen hasznos hangulatváltozások, vagy szülés utáni depresszió esetén. Segít visszatalálni önmagunkhoz, ha úgy érezzük, elveszítettük a helyes irányt.

Karneol

A tűzkőként is ismert karneol erőt és bátorságot nyújt a szülés előtt. Páratlan energiával ruház fel, enyhíti a fájdalmakat és komplikációmentes szülést biztosít.

Kalcedon

A kalcedon az anyai ösztönök táplálója. Serkenti a tejképződést és segít a gyulladások csökkentésében. Gyógyítja a szülés utáni depressziót, helyreállítja a test vízháztartását és serkenti a nyirokkeringést.

Jáde

A jáde a nyugalom és a béke szimbóluma. Megszabadít a negatív gondolatoktól, jótékonyan hat a termékenységre és minden helyzetben magabiztosságot ad. Elősegíti a nőkben az anyai ösztönöket. Segíti a fogantatást, termékenységfokozó hatású.

  • #ásványajánló,
  • #ásványismertető,
  • #kismama,
  • #várandósság,
  • #gyermekvállalás

Megosztás

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Értesülj elsőként az újdonságokról