🚚 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 25.000 Ft feletti vásárlás esetén! 🚚
Nem szeretsz sokáig várni? Ha délelőtt rendelsz, rendelésed akár már másnapra megérkezhet!

Ásványok gyerekeknek

Az ásványok nem csak a nagyoknak, de a legkisebbeknek is segítenek leküzdeni az akadályokat! A gyerekek nagyon fogékonyak a kristályok gyógyító energiájára, segíthetnek nekik abban, hogy egészségesebb módon kezeljék az érzelmeiket. Ismerd meg, melyek a legjobb ásványok számukra!

2023. március 22.

Az ásványok előnyei a gyerekek számára

A kristálygyógyászok szerint minél fiatalabb valaki, annál érzékenyebb az ásványok természetes energiájára. A gyerekek ösztönös vonzalmat éreznek az ásványok iránt, természetüknél fogva fogékonyabbak az új ismeretekre és spirituálisabbak. Mindez lehetővé teszi számukra, hogy képzeletük segítségével energetikai kapcsolatot alakítsanak ki az ásványokkal. A legtöbb gyermek gondolkodása korlátlan, nem ismer határokat; képesek felfogni, hogy minden e világon kölcsönhatásban él egymással.

Az ásványok erős elektromágneses mezővel rendelkeznek. Magas rezgésük van, ami segít a használónak ráhangolódni egy magasabb frekvenciára. Ez a kapcsolódás, e különleges energia feloldja a betegségeket okozó energetikai blokkokat, így az ásványok belülről kifelé segítik a gyógyulást.

Az ásványok elősegítik a spirituális kapcsolódást a magasabb rendű énünkhöz és erősítik a tudatosságot. Ha az ásványokat már egészen fiatal korban megismertetjük a gyerekekkel, nagyobb valószínűséggel őrzik meg spirituális képességeiket és az önmagukhoz való jótékony kapcsolódást. A kristályok segítenek megtalálni az egyensúlyt fizikailag, érzelmileg, mentálisan, energetikailag és spirituálisan. A kristálygyógyászat egy olyan holisztikus terápia, amely segíthet a gyermeknek, hogy az élet minden területén harmóniában éljen.

A legjobb ásványok gyerekeknek

Attól függően válassz ásványt a gyermeked számára, hogy milyen problémákkal küzd a mindennapokban és milyen területen van szüksége támogatásra. Gyermeked viselhet ásványkarkötőt, vagy tarthat magánál marokkövet, amelyik megoldás kényelmesebb a számára.

Ásványok, ha a gyermek nehezen tud megnyugodni

Legjobb ásványok: ametiszt, aventurin, hegyikristály

Az alábbi ásványok segítenek egy hosszú nap után megnyugodni és elengedni a stresszt. Akár egy dolgozaton szorong, összeveszett a barátaival vagy az iskolában történt valami, az alábbi ásványok jó szolgálatot tesznek aktív elméjük megnyugtatására.

Ásványok, ha a gyermek nehezen alszik el

Legjobb ásványok: ametiszt, amazonit, rózsakvarc

A gyerekek tele vannak energiával, azonban gyakran még a nap végén is nehéz számukra, hogy lehangolják ezt az energiát. Biztonsággal alkalmazhatjuk az ásványokat, ha eljött a pihenés ideje. Az ametiszt segíti a mély és pihentető alvást, s megszünteti a rémálmokat. Az amazonit stresszoldó hatású, a párna alá téve megnyugtatja a háborgó elmét. A labradorit az érzelmi szorongásból adódó álmatlanság legjobb ellenszere.

Ásványok az iskolába

Legjobb ásványok: napkő, rózsakvarc, szodalit

A gyerekek számos kihívással találkoznak az iskolában nap mint nap - ha van egy segítő társ a zsebükben, az átsegítheti őket a dolgok nehezén. A napkő vidámságot és jókedvet hoz, a rózsakvarc erősíti a pozitív gondolkodást, a szodalit pedig segít a gyerekeknek, hogy szabadon kifejezhessék magukat anélkül, hogy aggódnának azon, mások mit fognak gondolni róluk.

Ásványok, ha a gyermek nehéz időszakon megy keresztül

Legjobb ásványok: tigrisszem, hematit, akvamarin

Minden gyermek átél valamilyen érzelmi zűrzavart, függetlenül attól, hogy mennyire próbáljuk őket megóvni ettől. Mindaz, amin keresztül megyünk, egész életünkben formál minket - ha van egy eszközünk, amely segít túljutni a kihívásokon, erősebb emberként kerülhetünk ki a nehéz időszakokból, s a későbbiekben is könnyebben tudjuk majd kezelni a problémákat.

Ásványok, ha a gyermeknek nincs önbizalma

Legjobb ásványok: kunzit, karneol, achát

Az önszeretet és önmagunk elfogadása gyakran még felnőttként is nehezünkre esik, azonban mindezeken segíthetünk, ha már kisebb korban is alkalmazzuk az ásványok erejét.

Összefoglalva

A gyerekek az ásványok segítségével nagyobb önbizalmat, nagyobb kontrollt élvezhetnek az érzelmeik felett, jobb önismeretre tehetnek szert és képesek lesznek a kihívásokon keresztül fejlődni. Amint látod, csodálatos dolgok történhetnek, ha arra bátorítod gyermekeidet, hogy használják a természet kincseit!


Olvass tovább

Hogyan kezdj el naplózni? – egy transzformatív szokás

2024. április 23.

Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

2024. március 22.

Az évkerék és a kelta ünnepek

2023. október 27.

Fehér ásványok energiatisztításhoz

2023. július 10.

Mi a Te totemállatod?

2023. február 19.