🚚 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 25.000 Ft feletti vásárlás esetén! 🚚
Nem szeretsz sokáig várni? Ha délelőtt rendelsz, rendelésed akár már másnapra megérkezhet!

Ásványok férfiaknak a maszkulin energiáért

Az ásványok használata és viselése nem csak a női nem sajátjai, ugyanis a férfiak is profitálhatnak az erőt adó, gyógyító ásványok energiájából. Mára a megjelenésünk, önkifejezésünk formája lett az ékszerek viselése, az ásványokból készült kiegészítők pedig még ennél is többet nyújtanak - támogatják a mentális és fizikai fejlődésünket az életünk minden területén.

2022. június 9.

Hogyan segítenek az ásványok a férfiaknak?

Az ásványok az emberekkel ellentétben stabil, kiegyensúlyozott rezgéssel bírnak, így a nehéz időszakban is segítenek összpontosítani a céljainkra. Megfékezik az indulatokat, s lehetővé teszik, hogy egy pillanatnyi szünet után hideg fejjel lássunk neki a problémáknak. Bár mindenki profitálhat minden ásvány energiájából, van néhány fajta, amely kifejezetten férfias tulajdonságokkal bír. Ezek főként a maszkulin energiát erősítik - a cselekvést, a tenni akarást és az ambíciót fokozzák. Egy ásványkarkötő nagyszerű ajándék is lehet születésnapra, Apák Napjára vagy csak egy kis kedvességként a mindennapokban.

Hogyan használd az ásványokat?

Az ásványok használatának legjobb módja az ékszerként való viselés, hiszen a bőrrel folyamatosan érintkezve fejtik ki leginkább hatásaikat. Azonban ha nem szeretnél kiegészítőt viselni, más módokon is használhatod őket:

  • tarts ásvány marokkövet a zsebedben, hogy bármikor elővehesd a nap folyamán, ha egy kis plusz energiára van szükséged

  • helyezd el a munkahelyi asztalodon (különösen ajánlott a koncentrációt fokozó ásványok használata a munkahelyen, mint például a tigrisszem, az ametiszt és az ónix)

  • helyezd el az otthonodban a pozitív energiák megfelelő áramlása érdekében

  • tarts ásványokat az autódban egy kis tasakban

  • helyezz alvást segítő ásványokat az éjjeliszekrényre

  • tarts ásványt (például ametisztet) a párnád alatt a szép álmokért

Bármelyik módot is választod, ne felejtsd el rendszeresen (legalább havonta egyszer) megtisztítani és feltölteni az ásványaid. Ha az energiájuk blokkolódik, nem lesznek képesek teljes kapacitással működni. Ha szeretnél többet tudni az ásványok tisztításáról és feltöltéséről, töltsd le az alábbi ingyenes ebookot ide kattintva, amiben részletesen olvashatsz az ásványok használatáról. Ha pedig még csak ismerkedsz az ásványok világával, s az ásványkarkötő első használata érdekel, ide kattintva olvashatsz róla.

A 6 legjobb ásvány férfiaknak

Malachit

A malachit a férfiaknak olyan, mint a rózsakvarc a nőknek. A szívcsakrát aktiválva megnyitja a férfiakat a feltétel nélküli szeretet előtt. Megtanít arra, hogy a társadalmi normákhoz való alkalmazkodás nélkül kell elfogadni és szeretni magunkat. Segít abban, hogy ne hajszoljuk a perfekcionizmust, különösen ne más emberekkel kapcsolatban.

Pirit

A pénz, a gazdagság és a bőség ásványa, férfi megfelelője a citrinnek. A megfelelő stratégiára és üzleti döntésekre ösztönzi a férfiakat, segít az első lépés megtételében. A legjobb kristály, ha egy kis plusz motivációra van szükséged. A ködös, homályos célokat segít kikristályosítani, meglelni az utad. Kiváló védelmező kő, amely a negatív energiát visszairányítja oda, ahonnan származik.

Hematit

A hematit segít visszatalálni az anyaföldhöz, a gyökereinkhez. Az egyik legjobb kristály, ha a maszkulin energiát erősítenéd. A logikus gondolkodáshoz kapcsolódik, amit sztereotipikusan férfi tulajdonságnak tekintünk. Megtanítja, hogy nincs szükség arra, hogy a legapróbb dolgokon is stresszelj. Segít elengedni ezt a fajta görcsösséget, az állandó idegességet.

Unakit

Az unakit a szívcsakrához és a gyökércsakrához kapcsolódik. Jól működik együtt a férfias energiával, mivel minden egyes napunknak célt ad, s a szenvedélyes életre motivál. Erős önbizalomnövelő ásvány. Segít hálásnak lenni az életben, s újraértékelni azt, amink van.

Tigrisszem

A tigrisszemről úgy tartják, hogy elűzi a gonoszt és jószerencsét, megvilágosodást hoz. Segít abban, hogy outside the box - vagyis "a dobozon kívül" tudjunk gondolkodni, amiből a férfiak sokat profitálhatak akár a magánéletben, akár a karrierjükben. A tigrisszem megakadályozza az önkorlátozó hiedelmek kialakulását, oldja a szorongást és segít a kényszerbetegségek kezelésében is. Ez az ásvány segít átlépni a mentális blokkokon, s elfogadni a változást.

Indiaachát

A remény és bátorság köve, ami megdobja az energiaszintünket a nap folyamán, hogy sokszorosan produktívak legyünk a céljaink elérése érdekében. Az indiaachát javítja a pszichés képességeket, s növeli az intuíciót. Ha elveszettnek és zavartnak érzed magad, segít visszatalálni a helyes útra, akár új kapcsolatok kialakítása által.

Bármilyen szándékot is szeretnél megvalósítani az ásványok segítségével, mindig kövesd az intuíciód, s hallgass a belső ösztöneidre, amikor ásványt választasz. Ha vonz egy ásvány színe, textúrája vagy metafizikai ereje, az egy intő jel arra, hogy ösztönösen válaszd ki.

Nézd meg a teljes férfi ásványkarkötő kollekciónkat, és szerezd be még ma az első kiegészítőd!


Olvass tovább

Így növeld a rezgésszinted – konkrét gyakorlatok

2024. március 22.

Az évkerék és a kelta ünnepek

2023. október 27.

Fehér ásványok energiatisztításhoz

2023. július 10.

Ásványok gyerekeknek

2023. március 22.

Mi a Te totemállatod?

2023. február 19.

Színezz, hogy jól legyél (+ ingyen letölthető felnőtt színezők)

2023. január 20.